Tényleg szeret, vagy csak szórakozik velem?

Gyakran azt gondolhatjuk, hogy a férfiak valamiféle pszichopata lények, akik könnyedén kihasználják a naiv nőket. Lehet, hogy furcsán hangzik, de az esetek nagy részében a tettek mögött valós okok állnak, amelyeket vagy elfogadunk, vagy nem, de igenis létező problémákról van szó.

Ha akár egy percre is megfogalmazódott már bennünk a gondolat, hogy parterünk valós érzelmeket táplál-e irántunk, vagy csak szórakozik, akkor bizony valami hiba csúszott a kapcsolatban. Egy kis odafigyeléssel, esetleg a barátaink tanácsaival könnyen kitudni deríteni. Hiszen lássuk be a kapcsolat elején a legtöbben rózsaszín álomvilágban élünk, és semmiképp nem vesszük észre- vagy nem akarjuk észre venni párunk furcsa dolgait. Ilyenkor ne szégyelljünk a környezetünktől segítséget kérni, hiszen több szem többet lát.

Tipp: Vigyünk az ágyba több erotikát

Ha hagyjuk magunkat és beletörődünk abba, hogy a kiszemeltünk csak játékszerként tekintsen ránk, akkor akármilyen furcsán is hangzik, az a mi hibánk és nem a másik félé. Egy félelmek között élő nő nagyon gyakran beletörődik a helyzetbe. Ha pedig egy olyan férfival sodorja össze a sors aki csak kihasználja, akkor ő csendben fogja viselni a megalázó pillanatokat. Sok férfi egyszerűen fél az elkötelezettségtől. Van egy biztos állása, egy biztos anyagi háttere, egy vonzó külsője, de egy valami hiányzik: egy komoly kapcsolat.

Rengeteg ilyen esettel találkozhatunk, és azonnal arra gondolhatunk, hogy a pasi túl válogatós, nagyok az igényei a lányokkal szemben. Pedig legtöbbször el sem jut arra a szintre, hogy „válogasson”, meg sem fordul a fejében, hogy egy állandó kapcsolatot tartson fent. Ennek nagyon gyakran pszichológiai háttere van, és ha ez a probléma nincs időben felfedezve, akkor akár egyedül is töltheti a nyugdíjas éveit. Az ilyen férfiaknak legtöbbször többet ér a szingli élet, mint egy kapcsolat.

Ilyenkor érdemes elkezdeni gyanakodni

Most, hogy tudjuk a miérteket, érdemes arról szót ejtenünk, hogy mikor kell arra gondolni, hogy csak a játékszerei vagyunk a párunk számára. Vannak olyan számunkra talán nem egyértelmű jelek, amik mindenképp gyanút kell, hogy ébresszenek bennünk. Az első ilyen aggodalom akkor kezdődhet, mikor a párunk nem szeretne bemutatni minket a baráti társaságának. Ha már hetek, vagy hónapok óta randizgatunk, de mindig halogatja, hogy a barátaival töltsünk egy estét akkor annak oka van. Nyilván a barátai pontosan tudják, hogy semmi komoly szándéka nincs velünk.

Ha egy-egy nála töltött éjszaka után, a reggeli kapkodásban nála felejtünk valamit annak általában örülnek is a pasik. De nem azok, akik csak kihasználnak minket! Bár nekünk semmi mondanivalója nincsen egy ott hagyott ruhának, sminknek vagy épp egy telefon töltőnek. Sajnos benne a legnagyobb félelmet fogjuk kelteni ezzel. Le fognak bukni.

Mert nyilván rajtunk kívül más lány is alszik nála, és nem szeretne egy hajcsaton, vagy egy szempillaspirálon megbukni a játékával. Minden hasonló beállítottságú férfi az utolsó pillanatban találja ki, hogy találkozzatok. Gyakran „több vasat tartanak a tűzben”, így mindig ott leszünk neki, ha a többi lánynak épp nem jó a randi, vagy lepattintotta őt.

Kategória: Közélet