Tuti tippek, ha a strandon szeretnél ismerkedni

A strandon azért lehet nagyon jól ismerkedni, mert a fürdőruhás időnek köszönhetően az emberek garantáltan nem fognak zsákbamacskát, az emberek ugyanis kis túlzással mindent megmutatnak magukból, ami a külső szempontjából csak fontos lehet. Legyen az egy kerek popsi, egy ízléses comb vagy egy szép dekoltázs, esetleg pasiknál a kockás has vagy a szép mellizmok.

A strandon való hódítás azonban ennek ellenére sem túl egyszerű feladat, de amennyiben mégis bepróbálkoznál vele, érdemes megfogadni az alábbi tuti tippeket.

Felejtsd el a frizurát

A strandon hiába is csináljuk meg előre frizuránkat, vagy varázsolunk magunkra nőként sminket, amint belecsobbanunk a vízbe, vagy nekilátunk barátainkkal és barátnőinkkel játszadozni, azonnal búcsút inthetünk a korábbi állapotnak, fújjunk magunkra akármilyen hajlakkot. Válasszuk tehát mindig a legegyszerűbb módot, kössük szimplán lófarokba, vagy tegyünk a fejünkre egy csinos sapkát, esetleg egy kalapot, ezen felül pedig vegyük figyelembe, hogy ha bejövünk valakinek, akkor annak vizes hajjal is nagyon tetszeni fogunk.

  • Problémáid vannak az ágyban? Kattints a megoldásra!

Ügyeljünk a ruhára

Ha konkrétan csajozási vagy pasizási szándékkal megyünk ki a strandra, akkor érdemes azért odafigyelni arra, hogy milyen fürdőruhában is tesszük ezt, hiszen a jó megjelenés ebben az esetben is fontos. Ha nincs is napbarnított bőrünk, arra azért mindenképpen figyeljünk oda, hogy legalább igényes fürdőruhában menjünk, és amennyiben van rajtunk takargatnivaló, akkor azt stílusosan próbáljuk rejtegetni. Férfiak számára például a fecskenadrág felejtős, de a túl feszes fürdőruhák is, míg a nők esetében szinte teljesen mindegy, hogy mi az – ha csak nem a régi, egybe részes fürdőruháról van szó –, a lényeg nem más, minthogy ízléses legyen, és ha kell, akkor takarjon is minket.

Vonjuk magunkra a figyelmét

Hogy miként vonjuk magunkra a másik fél figyelmét, arra számtalan módszer létezik. Nyilván a strandon is megvannak azok a praktikák, amelyek a mindennapokban működnek, így a szemkontaktus és a rejtett mosolyok keresgélése ebben az esetben is sikeres lehet, ugyanakkor érdemes felhasználnunk a strand által nyújtott kellékeket is.

Ha megtetszik valaki, érdemes például közel férkőzni hozzá fizikális értelemben, ezáltal ha helyet is foglaltunk valahol, árnyékkeresés, vagy a jobb kilátás, esetleg más okból kifolyólag később nyugodtan költözzünk odébb, méghozzá lehetőleg az ő párméteres közelébe, hogy egyrészt jobban szemügyre vehesd, másrészt pedig, ha korábban nem vett volna részre, akkor majd most bekövetkezhessen a nagy szemkontaktus.

Ha ez sem jött volna be, akkor van még egy lehetőség, ami egy kis gyermeki „meghúzom a hajad” módszer, de gyakran bejön. Ehhez nem kell más, mint egy labda, valamint jó megfigyelőkészség, ezáltal amikor a kiszemeltünk bemegy a vízbe, csak robogjunk utána barátunkkal vagy barátnőnkkel, és kezdjünk el véletlenül úgy labdázni, hogy az mindig valahogy ott kössön ki nála, hogy legalább megszólíthassuk, bocsánatot kérhessünk, és ebből máris kialakulhat a kommunikáció.

Kategória: Közélet