2012-ben is Éden Hotel 2.

Az Éden Hotel 2 várhatóan túlszárnyalja elődjét, ugyanis még több izgalmat, taktikát és fondorlatos cselekményt ígér. A Viasat3 realityje március 5-én indul, amikor is 5 bombanő és 5 szívdöglesztő pasi mindennapos küzdelmei kezdődnek a 25 millió forintos fődíjért.

Az Éden Hotel új évadát Mexikóban, a Csendes-óceán partján, Puerto Vallartatól nem messze forgatta a Viasat3 stábja. A lélegzetelállító táj igazi paradicsomi hangulatot tükröz, ám a műsor készítői gondoskodnak róla, hogy a kalandvágyó játékosok egy pillanatra se felejtsék el: valójában egy stratégiai játék részesei.

A játék alapszabálya az Éden Hotel első évadához képest nem változott: minden héten száműznek egy versenyzőt a paradicsomból, mégpedig azt, aki a párválasztó ceremónián társ nélkül marad. Taktika, cselszövés, ármány és leleményesség szükséges a játékban maradáshoz, hiszen aki rosszul választ párt, könnyen a hotel falain kívül találhatja magát. Új szereplők felbukkanása, titkos küldetések, randevúk és átmulatott éjszakák keverik meg a szálakat, így a barátokból ellenségek, az ellenségekből pedig szövetségek válhatnak. A játékosok soha nem érezhetik magukat biztonságban, minden reggel úgy kelnek fel, hogy az Éden Hotelben bármi megtörténhet velük.

A népszerű reality második évada március 5-től, hétfőtől csütörtökig este 21:20-tól lesz látható a Viasat3-on Horváth Éva műsorvezetésével.

Kategória: Kultúra és Művészet | Címkék: