Íme, az 5 legkreatívabb reklámajándék

Milyen egy jó reklámajándék? Természetesen hasznos, minél hosszabb távon használható, annál boldogabb az ajándékozott és a cégtulajdonos is. Jó, ha nem egyszer használatos termékekkel lepjük meg az ügyfeleket, hanem olyan ajándékokat adunk, amelyektől valóban úgy érzi, hogy megtisztelte őt a vállalat.

Hogy kinek melyik reklámtermék hasznos, az teljesen szubjektív, írásukban öt kreatív darabot mutatunk be, amelynek valószínűleg sokkal jobban fognak örülni, mint egy hagyományos tollnak vagy bögrének.

A legtartósabb reklámfelület: hordható ruhaneműk

A pólók, pulóverek, esőkabátok, esetlegesen nadrágok, papucsok csoportja ez. Mindenki hord ruhákat, és mindig szüksége van az embernek egy-egy új darabra. Mivel nem megy hamar tönkre egyik termék sem, ezért ez az egyik legjobb reklámmódszer. Az ajándékozott rendszeresen hordja, a cégvezető pedig örül, mert tulajdonképpen ingyen reklámozzák a vállalatát nap, mint nap.

Fiataloknak: Pendrive, táblagép kiegészítők

Bár ma már szinte mindenkinek van pendrive-ja, ebből egy sosem elég, hiszen az ember hajlamos elkeverni vagy elhagyni. Emellett jó ötlet például tablettok, vagy az egyéb táblagéphez köthető ajándéktárgyak. Ezek mind tartós ajándékok, ha vigyáznak rá, évekig reklámozhatják ezzel a vállalatot.

Sportőrülteknek sporttárgyak és kiegészítők

Számtalan sporttermék logózható, és az edzőteremben vagy szabadban mindenki láthatja a feliratokat. Legyen szó strandlabdáról, flip-flopról, kulacsokról, flaskákról, napellenzőkről, de akár ugrókötélről, sípokról, stresszlabdáról, szinte bármilyen apróbb és nagyobb sporttermékre és egyéb kiegészítőt lehet használni reklámfelületként.

Autótulajoknak számtalan kiegészítő

Autótulajdonosoknak rengeteg ajándékot lehet adni, biztos, hogy mindegyiknek örülni fognak. Az autós ajándékok reklámereje valamivel gyengébb lehet, mint a többié, hiszen feltehetően kevesen ülnek be a járművünkbe, ám mondjuk egy jól felhelyezett logós napellenzőre felfigyelhetnek a járókelők is, szóval nem érdemes elvetni ezt az ötletet.

Ne feledkezzünk meg a szezonról!

Nyáron érdemes nyárhoz köthető termékeket árusítani, később jöhetnek a Karácsonyhoz köthető termékek, akár már november elején is érdemes megvásárolni őket. Karácsonyra érdemes lehet különféle mintás termékeket adni, asztaldíszeket, takarókat, de az édesszájúakat meg lehet lepni egy karácsonyi édességcsomaggal is.