Legújabb lakberendezési tippek – Az üres falfelületek kora lejárt

Mag az utóbbi időben az üres falfelületek hódítottak, 2018 lakberendezési trendje új korszakot nyit. rakd tele a falat mindennel, legyen minél színesebb, minél eklektikusabb és minél egyedibb, ugyanakkor vigyázz, a meleg színek divatja még várat magára!

Lakberendezési tippek:

A falak díszítésénél előbukkannak retró elemek, de amolyan urban style formában, kissé eltúlzott régiességgel. A régi fotók mintegy kontrasztként jelennek meg a kopott és sokszor üres képkeretekkel, valamint régi filmek, koncertek plakátjaival. emellett dívik idén a színes tapéta is, amely már egy másik irányzathoz tartozik, de mellette is megfér, sőt elvárás a falak kissé túlzsúfolása. Kitennél fotókat madzagra csipeszelve?

Eljött a te időd, most ez is trendi lesz. A bútoraid ajtaját, oldalát is tele ragasztanád, tele aggatnád díszekkel vagy akár használati tárgyakkal? hajrá! A fülhallgatók, ékszerek, egyéb divat kiegészítők, elektronikai kiegészítők, plüssállatok tárolása most már nem csak a szekrény vagy a fiók elzárt rekesziben történhet. Kimondottan divatos elől hagyni mindent és kallantyúkkal kampókkal vagy akár különböző kötözőkkel a falra applikálva tárolni őket.

A falak legújabb divatjában a bútorok is helyet kapnak. A bútorgyártás termékei között néhány éve ismét megjelentek a kisebb fali tárolók, lebegőpolcok vagy épp képek, apróságok tárolására szolgáló keskeny, kisméretű polcszerűségek. Ezek most bármilyen szín, forma és mennyiség összeállításban elférnek falaidon a különböző egyéb díszítő elemekkel együtt.

Szereted a színeket? Válogass a hideg és a rózsaszínes púder színek között, ha trendi szobát szeretnél. A púderszín falakat feldobhatod hófehér műszőrrel is akár. A vadászházak stílusa egészen új, Barbie köntösben robbant be a lakberendezési divatba és rohamosan terjed. Elhelyezheted a kis műszőr darabokat a faladon, használhatod kényelmi elemként székedbe terítve, szőnyegként és ágyelőként is funkcionálhatnak. Főleg fehér színben találkozhatunk majd velük a legtrendibb lakásokban, de nem ritka a világos rózsaszín vagy a fekete típus sem.

Ha már falakról beszélünk, akkor nem mehetünk el a bútorok mellett sem szó nélkül, hiszen egy igazán trendi és igényes lakásban a burkolatok és a bútorok összhangban állnak egymással, ha mást nem, legalább színvilágukat tekintve. A púderes falak mellett most a fehér és a szintén púderszínű bútorok is megjelentek, melyek rendkívül jól összecsengnek egymással.