Nem tetszem neki?

Sok fiú és lány problémája az, hogy nem tudja, a kiszemeltjének tényleg tetszik, vagy csupán barátnak tekinti. Minden ember más és más, tuti jelek és jelrendszerek nem léteznek, de azért van pár dolog, ami jelnek vehető.

Szeret vagy nem szeret?

Sokan a szerelem rózsaszín fátyla alatt nem képesek igazán megítélni, hogy szerelmük tárgya hasonlóképpen érez irántuk. Íme, néhány jel, ami ha bekövetkezik, akkor inkább csak haver vagy!

Más lányokról/pasikról beszél

Ha a kiválasztottad más csajokról/pasikról beszél, hogy ki tetszik neki és ki nem, akkor az mindenképpen negatív jel, kár belemagyarázni bármi pozitív dolgot, nem valószínű, hogy azért beszél más emberekről, mert velünk akarna járni. Az ember az ilyesmit, a szerelmi életét inkább a haverjaival szereti kibeszélni, mint azzal, aki tetszik neki, ez az egyik legfontosabb jel. Néha előfordulhat, hogy észrevehetővé akarja az illető tenni magát, de ez a ritkábbik eset.

Ha nem igazán keres

Ebből még sok mindent kár levonni, de azért jelent valamit, ha nem keres bennünket. Az ember nagyon szívesen van együtt a szerelmével, ha a másik fél össze akarna velünk jönni, akkor tuti biztos. hogy nem várná el rendszeresen, hogy mi keressük ő helyette.

Távolságtartás

Soha egy intimebb érintés vagy egy bizalmas puszi, ha semmit sem látunk a másik szemében, az bizony nagy baj, ez a haverság jele. Persze vannak félénkebb emberek, de a szemükben akkor is ott lehet az a furcsa, megmagyarázhatatlan csillogás. Ha nem érzünk semmi vibrálást, pozitív töltetet, akkor ne próbáljuk meg magunknak belemagyarázni: valószínűleg azért van ez így, mert egyáltalán nincs is vibrálás.

Soha egy randi

Akármikor, amikor kettesben vagyunk vele, soha nem érezzük a valódi intimitást. Még egy moziban sincs az, hogy egyszerre nyúltok a popcorn után, vagy összenéztek, még a tipikus randi helyzetek is haveri találkozónak tűnnek. Ráadásul inkább visz minket a haverokkal kocsmázni, mint, hogy kettesben legyen valami. Ez is egy jel, hogy inkább haverkodni akar csak.

Másokkal jár

Akárki akármit mond, legyen szó fiúról vagy lányról, ha rendszeresen mások oldalán tűnik fel, az tuti, hogy nem a féltékennyé való tevés jele. Sajnos nem egyszerű dolog elfogadni, hogy a másiknak nem tetszünk, de sajnos előfordul az ilyesmi. Lehet természetesen beszélni az illetővel, de nem biztos, hogy pozitív választ fogunk kapni, és az is megtörténhet, hogy a barátság is gallyra megy. Mérlegeljünk, hogy mi éri meg nekünk: ha már több barátja vagy barátnője volt szerelmünknek az ismeretségetek alatt, akkor valószínűleg mi tényleg csak a haver skatulyában vagyunk, és valószínűleg ott is maradunk.