Fűtsön okosan klímájával!

Az univerzális szó egy igazi varázsszót jelent a technika piacán, és egyre többször találkozunk vele. Különösen szeretjük, ha egy univerzális megoldás egyben sokat spórol is nekünk, pláne, ha ezzel együtt még kényelmünket is képes fokozni.

Vajon melyik az a berendezés, amire ez mindig igaz? Az inverteres klíma! Nemcsak a nyári kánikulában, hanem a téli mínuszokban is imádni fogjuk! Nézzük, miért érdemes ezzel fűteni!

Környezettudatosság mesterfokon

Ha inverteres klímát választunk a téli hónapokban való fűtésre, akkor máris tettünk egy hatalmas lépést a környezettudatosság felé. Egy ilyen készülékkel ugyanis sem füstöt, sem kormot nem bocsátunk ki a levegőbe, így a kiáramló szennyezőanyagok elszomorító listáját máris kukába hajíthatjuk.

A legköltséghatékonyabb módszer

Egy inverteres klíma beszerzése bár kezdetben egy nagyobb beruházást igényel – melyik fűtési rendszer nem?! -, viszont a megvásárlást és beszerelést követően működési mechanizmusának köszönhetően súlyos tízezreket spórolunk vele havonta. Emellett pedig sem kéményre, sem kiegészítő épületelem megtervezésére és felépítésére nincs szükség!

Pénztárcabarát megvásárlás

Ki ne örülne akkor, ha hosszú távú spórolásra készül éppen, és a készülék megvásárlásánál sem kérnének el tőle milliókat? Mindenki! Egy klímaberendezés beszerzésénél még akkor is sokkal kevesebb költséggel kell számolnunk, ha a beépítésre szánt pénzt hozzáadjuk, mint egy komplett, modern fűtési rendszer kiépítése esetében, ugyanis egy ilyen berendezés a már meglévő hálózatot fogja használni, és ebből nyeri a működéséhez szükséges energiát, nem feltételez tehát további százezreket a feltételek megteremtésénél.

Gyors, és nagyon egyszerű beépítés

Mivel nem igényel semmiféle további építkezést, és anyagok kiválasztását, beszerzését, hanem bármikor gyorsan felszereltethetjük – amit fontos szakemberekkel elvégeztetni -, így egyszerűségét illetően verhetetlen: megvásároljuk, és a beszerelést követően máris élvezhetjük áldásos hatásait. Emellett pedig nemcsak a kezdetek-kezdetén szerethetjük ezért, hiszen a hétköznapokban is könnyedén üzemeltethetjük, sőt mi több, egyáltalán nem jelent veszélyt a családra úgy, mint például egy-egy korszerűtlen konvektor. Itt nincs láng, nincs tűz, sem szén-monoxid, tehát nem kell tartanunk lakástüzektől vagy szén-monoxid mérgezéstől sem!

Üzemeltetéssel spórolni, és még helytakarékos is?

Más fűtési rendszerekhez képest is sokkal kevesebbet fogyaszt, amit működési elvének köszönhetően amíg használjuk, élvezhetünk. Sőt, nemcsak a téli hidegekben leszünk hálásak ezért, hanem a nyári hőségben egyaránt. Helytakarékossága szintén megfizethetetlen, ugyanis kis helyen is elfér, és bármilyen lakásban szinte azonnal elhelyezhető. Az inverteres klíma egy valóban univerzális darab, mert legyen bármilyen hőmérséklet is odakint, a lakásban található meleg, vagy éppen a kellemes hűvös minden napunkat szerethetővé varázsol majd, és mindezt ráadásul úgy, hogy rengeteget spórol nekünk!

Kategória: Közélet