Mulatós és lakodalmas zene Magyarországon

Minden népnek és országnak megvan a maga tradícionális zenei stílusa, hagyománya, mely régi időkre tekint vissza. A népzene az, mely az adott népet mutatja be. Ilyen nálunk a mulatós és lakodalmas zene is. A magyar ember mindig is szeretett önfeledten mulatni, és teszi is ezt a mai napig. Ezért a mai napig megtalálhatóak a mulatós zenészek és zenekarok korunk zenei világában. Sőt..

Újra reneszánszánt éli az igazi, talpalávaló, magyar mulatós és lakodalmas zene. Újra és újra dolgozzák fel zenészek, zenekarok a régi, magyar nótákat, csárdásokat, cigányzenéket, stb. Elég, ha csak a Fásy Mulató – Zeneexpressz produkciót említem, vagy Lagzi Lajcsi Dáridó műsorát. Ugyanakkor megtalálhatóak a popzenekarok között is azok, akik mulattatni próbálják a magyar népet.

lakodalmas-zene.hu

Az alábbi oldal egy lakodalmas és mulatós zenei linkgyűjtemény, mely felsorakoztatja a témában fellelhető legtöbb és leghasznosabb oldalakat, zenészeket, zenekarokat, stb. Mivel az esküvő szorosan kapcsolódik a lakodalomhoz, mulatós és lakodalmas zenéhez, külön blokkot kapott az oldalon egy esküvői katalógus is, ahol lakodalmi és esküvői szolgáltatókat találhatunk, amennyiben éppen a nagy nap előtt állunk. Hasznos segítség és tájékozódás lehet tehát ifjú párok részére.

A lakodalmas-zene.hu oldalon egyébként egy almappában megtalálható egy komplett zenei linkgyűjtemény is (lakodalmas-zene.hu/linkkatalogus/), ahol sok-sok zenekarokat találhatunk megyékre és stílusokra lebontva. Itt található az esküvői katalógus, de bármi más, ami a zenéhez kapcsolható, össze van gyűjtve az oldalon. Hasznos kiegészítője a mulatós zenei gyűjteménynek, de akár különálló oldalként is hozzáadott értékkel bír azok számára, aki rajongonakat a zenéért. Valamilyen zenét mindenki szeret, ez biztos, és jó eséllyel meg is fogja találni az oldalon, aki itt keres.