Küzdjük le a hátfájást lökéshullám terápiával!

2018. március 2.Közélet
FőoldalKüzdjük le a hátfájást lökéshullám terápiával!

Nincs olyan ember, aki felnőtt korára nem találta volna szembe magát azzal az érzéssel, hogy reggel mikor felkelne, kellemetlen fájdalmat érez a hátában. Vannak olyan esetek, melyeken segíthet egy kis torna, vagy ha az egész testünket alaposan átnyújtjuk. Mégis egyre több ember éli a szürke hétköznapjait mozgásszegény életmódban, ami rossz hatással van egészségünkre.

A folyamatos irodai munka megterheli gerincünket és csípőnket is, így könnyedén kialakulhat az erős hátfájás, mellyel valljuk be egyáltalán nem egyszerű együtt élni. Megoldás szerencsére van, hiszen bárki kipróbálhatja a lökéshullám terápiát, mely nem csak csillapítja a fájdalmakat és a gyulladást, de képes megszüntetni a fájdalmat kiváltó okot is.

Hogyan működik a terápia?

A lökéshullám terápia tökéletes oldja a mozgásszervi fájdalmat okozó problémát, szépen felélénkíti a beteg anyagcseréjét és vérkeringését is. Hatalmas előnye hogy nem csak ideig-óráig csökkenti a hátfájdalmat, hanem a valódi okot is képes akár teljesen megszüntetni, így pár kezelés után teljesen tünet és panaszmentesen térhetünk haza a terápiáról. A lökéshullámok, olyan nagy energiájú, hallgató hullámok, melyek rendkívül hatékonynak bizonyulnak a gyógyításban.

A fájdalmas területekbe juttatva ezek a hullámok egy olyan öngyógyító folyamatot képesek beindítani, mely felélénkíti a páciens vérkeringését és anyagcseréjét, feloldja a feszültséget és az izomgörcsöket, különösen hatékonynak bizonyult térd, hát és csípőfájdalmak esetében. A lökéshullám terápia 10-ből 8 embernek teljes mértékben megszüntette a fájdalmait a kezelés végére.  A hónapok vagy akár évek alatt lerakódott anyagok sokkal gyorsabban képesek elszállítódni kezelés során a véráram segítségével, így hamar mérséklődni fog a fájdalom is. Elég akár 4-6 lökéshullám kezelés ahhoz, hogy a fájdalom teljesen elmúljon és természetes gyógymóddal, mindenféle kellemetlen mellékhatás nélkül lehessünk teljesen panaszmentesek.

További bejegyzések

Természetese megoldások hát és derékfájásra

2024. május 22.|

Nem is gondolánk, de a derék és hátfájdalmak manapság már népbetegségnek számítanak. Rengetegen küzdenek ezzel a problémával, és ha nem teszünk ellene, akkor krónikus fájdalommá válhat. Szerencsére számos természetesen megoldás van a probléma kezelésére.

Így használjuk mi maximálisan a családi medencét

2024. május 21.|

Egyre többen döntenek úgy, hogy családi medencét építtetnek a kertjükbe. Ám, ha nem vagyunk előrelátók, akkor nagy csalódás érhet minket, és nem fogjuk tudni úgy kihasználni a medencéket, ahogyan azt szeretnénk.

Go to Top