X-faktor vagy Megasztár? Megasztár vagy X-faktor?

2010. augusztus 28.Kultúra és Művészet
FőoldalX-faktor vagy Megasztár? Megasztár vagy X-faktor?

2010. augusztus 28. Este 19:30. Az RTL Klub és a TV2 párhuzamosan, szándékosan, egyidőben kezdte el vetíteni tehetségkutató műsorát. X-faktor 2012 vagy Megasztár? Ez itt a nagy kérdés. Az emberek valószínűleg mind a kettő műsort szerették volna nézni szombat este, ez azonban nem lehetséges. Egymással versenyez a 2 nagy kereskedelmi csatorna. Vajon ki fogja magáénak tudni a magasabb nézettséget 2012-ben? (friss: És most újra itt van a The Voice is).

A TV2 rutinosan 1 hétten korábban elindította a műsort, tanulva a régi időkből. Az RTL Klub-nak például bejött, amikor előbb kezdte meg a Való Világ műsorszórását, a TV2-es Big Brother-al szemben. Kérdés, hogy ez vajon most az x-faktor, és a megasztár esetében bejön-e a tv2-nek. Az interneten, közösségi portálokon, híroldalakon olvasva a véleményeket és cikkeket, nagyon úgy tűnik, hogy ez kevés lesz a TV2-nek, és be fog dőlni a Megasztár 5. szériája. Hiába kezdte előbb, az RTL Klub és az X-faktor egyszerűen olyan erővel robbant be, hogy mindenki inkább azt fogja nézni.

Persze, ezek csak találgatások, ez a jövő zenéje, hogy melyik lesz a befutó, melyik műsor lesz a sikeresebb, és a nézettebb. Ha nyomon szeretnéd követni az eseményeket, akkor az alábbi oldalakon megteheted. Mindkét versenyről naprakész, friss információkat és videókat találhatsz.

TV2 – Megasztár 5

  • Megasztár a twitteren
  • Megasztár válogatás videók

RTL Klub – X-faktor

Mindegyik oldalon sok érdekességet találhatsz. Csatlakozz az ott zajló közösségbe, és szólj hozzá a műsorhoz, cikkekhez, videókhoz, stb. Vitasd meg a többiekkel, amit láttál, hallottál, vagy olvastál.

2012. frissítés: X-faktor vs. The Voice

Magyarország Hangja és az x-faktor lesz a legújabb befutó tehetségkutató showműsor a konkurens kereskedelmi tv csatornákon. Így megint felmerül a nagy kérdés, hogy RTL Klub vagy TV2? 2012. őszén megtudjuk.

További bejegyzések

Természetese megoldások hát és derékfájásra

2024. május 22.|

Nem is gondolánk, de a derék és hátfájdalmak manapság már népbetegségnek számítanak. Rengetegen küzdenek ezzel a problémával, és ha nem teszünk ellene, akkor krónikus fájdalommá válhat. Szerencsére számos természetesen megoldás van a probléma kezelésére.

Így használjuk mi maximálisan a családi medencét

2024. május 21.|

Egyre többen döntenek úgy, hogy családi medencét építtetnek a kertjükbe. Ám, ha nem vagyunk előrelátók, akkor nagy csalódás érhet minket, és nem fogjuk tudni úgy kihasználni a medencéket, ahogyan azt szeretnénk.

Go to Top