Zenekarok A-tól Z-ig

2010. június 15.Mulatós és lakodalmas zene
FőoldalZenekarok A-tól Z-ig

Nagyon sokan keresnek az Interneten zenekarokat, zenészeket, és sokszor kevés sikerrel találják meg azokat. Manapság igen nehéz keresni az Interneten, mert rengeteg oldal létezik. Ezért lett létrehozva a Zenekar kereső, mely magyar zenekarokat a-tól z-ig hivatott kilistázni. A zenész kereső egyébként egy remekül kategórizált gyűjtemény, ahol rengeteg, hasznos információhoz juthatunk az oldalon szereplő és hirdető zenekaroktól. Több zenei stílusból, és az összes megyéből megtalálhatóak a zenekarok.

Mulatós zene

Vegyük egy picit szemügyre az oldalt. Jól láthatjuk, hogy a legtöbb zenekarok a mulatós zene kategóriából kerülnek ki, ez is jelzi a méltán híres magyar hagyományainkat. Nem maradhat ki egy jó kis lakadalom, lakodalmas és mulatós zenék nélkül. Lakodalmas és mulatós zenészekre tehát mindig is szükség van és lesz, mivel egy esküvőt követni fogja a lakodalom, ahol aztán vígan mulathat a magyar ember.

Partyzenekarok

Ez már egy kicsit tágabb kategória, hiszen minden zenekar hívható partyzenekarnak is. Itt is fellelhető a mulatós zenekarokkal való összefonódás, mert ebből a stílusból is eljárnak lakodalmakat zenélni. Mindazonáltal itt már megtalálhatóak az igazi partyzenészek is, akik szülinapozni, kerti partizni, vagy akár utcabálozni is eljárnak. Zenei ízlésük általában a jól táncolható, pörgös nótákból, dalokból állnak, amikre hangulatosan lehet szórakozni.

További zenekarok a-tól z-ig

  • Jazz zenekarok és zenészek
  • Rockzene, rock zenekarok
  • Populáris és sláger zenekarok
  • Rap zenekarok, együttesek, hip-hop és ungerground
  • Népzene, népi hagyományokat örző zenekarok
  • Klasszikus zene, zenekarok
  • Utcai zenészek és kísérők
  • Cigányzene, roma zenészek, cigány muzsikusok
  • stb..

Az oldalon tehát megtalálhatóak a leggyakoribb zenei stílusú zenészek és zenekarok. Nyilván többi stílusban is vannak, legfeljebb nem szándékoznak szerepelni a zenekarokaz.hu oldalán.

Zenekar hirdetés

Lehetőség van az oldalon könnyen és egyszerűen szerepelni, amennyiben kitöltjük a zenekar hirdető űrlapot és mezőket. Minden zenekarnak lehetősége van képeket, leírást, és demó zenéket is küldeni, melyek később felkerülnek az oldalra.

Aki zenekar, bátran élhet a lehetőséggel, aki pedig zenészt keres, neki is hasznos kiegészítő lesz ez a remek zenekar kereső portál.

További bejegyzések

Természetese megoldások hát és derékfájásra

2024. május 22.|

Nem is gondolánk, de a derék és hátfájdalmak manapság már népbetegségnek számítanak. Rengetegen küzdenek ezzel a problémával, és ha nem teszünk ellene, akkor krónikus fájdalommá válhat. Szerencsére számos természetesen megoldás van a probléma kezelésére.

Így használjuk mi maximálisan a családi medencét

2024. május 21.|

Egyre többen döntenek úgy, hogy családi medencét építtetnek a kertjükbe. Ám, ha nem vagyunk előrelátók, akkor nagy csalódás érhet minket, és nem fogjuk tudni úgy kihasználni a medencéket, ahogyan azt szeretnénk.

Go to Top